SEGWAY OFF ROAD al Castanyer de Can Cuch

Una de les nostres excursions favorites en Segway, es la que fem a Cànoves i Samalús pels clients de l’Hotel Can Cuch.

L’activitat comença a les instal·lacions de l’Hotel, amb les explicacions prèvies sobre seguretat i control del vehicle. Tot seguit la classe pràctica, on els participants aprenen les tècniques de conducció necessàries per conduir el Segway amb seguretat i en les diferents situacions que es poden presentar en el transcurs de la ruta.

Segway Aquaterraclub

Segway a Can Cuch

El Tour, circula per camins suaus i còmodes al llarg d’uns quilometres per un boscos d’alzines i cirerers d’arbost fins arribar a la baga d’en Cuch on trobem l’arbre de Can Cuch. Es tracta d’un Castanyer (Castanea Sativa) i esta catalogat com arbre monumental, la seva base te un espectacular perímetre amb gairebé 21 metres.

L’arbre a patit molt, tales, llamps, incendis naturals, intencionats, sequeres, etc.., tot això al llarg dels mes de 600 anys de vida que es calcula que te en aquests moments. L’any 1936 va patir un incendi el seu tronc principal que va cremar durant 3 dies i 3 nits. Una anècdota curiosa, es que als anys 60 un carboner es va instal·lar a l’interior del seu tronc buit, durant un any i mig.

Dintre del Castanyer

A l’interior de l’arbre

Aquesta setmana ens ha acompanyat a visitar el Castanyer de Can Cuch l’empresa de STANLEY BLACK & DECKER, dedicada a la fabricació d’eines de bricolatge i jardineria. Tots els participants han gaudit de l’experiència de conduir un Segway, ja que per ells era la primera vegada, en arribar al Castanyer han volgut fer-se la foto de rigor a l’interior de l’arbre.

Aquaterraclub Castanyer Can Cuch

Stanley Black & Decker
guiats per Aquatterraclub

 

 

 

 

Nomes ens queda convidar-vos a visitar la zona, i si podeu allotjar-vos o bé dinar a

hotel de Can Cuch on un magnífic equip de professionals us atendran a les mil meravelles.

Salut!

...

CategoriaUncategorized

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>