Inici · Qui som · Empreses i Escoles · Activitats · Club Aquaterra · Vídeos · Galeria · Enllaços · Contacte · Blog
 
Kayak
Segway
Aquaslider
Nordic Walking
Tir amb Arc i Slackline
Paddle Surf
Packs Multiaventura
Comiats de Solter
Activitats per emportar
 

 


 

KAYAK

Aquaterraclub us ofereix cursos, passejades i excursions en kayak per l’embassament de Sau i la Costa Brava, guiats sempre per monitors titulats per la RFEP (Reial Federació Espanyola de Piragüisme).

Passeig en kayak per l’embassament de Sau (1h 30 min.)
Passeig en kayak que ens portarà fins al Campanar de Sau. L’activitat inclou una sessió de preparació per aprendre les nocions bàsiques de navegació.
2 persones
26 €/pers.
3 a 10 persones
18 €/pers.
kayak 
Excursió en kayak per l’embassament de Sau (2h 30 min.)
Aquesta és una activitat ideal pels que no només voleu provar de navegar en kayak. Amb aquesta excursió descobrireu l’autèntica sensació de navegar en aquestes embarcacions, a més de descobrir alguns racons molt especials de l’embassament de Sau. L’activitat inclou una sessió de preparació per aprendre les nocions bàsiques de navegació.
2 persones
38 €/pers.
3 a 10 persones
28 €/pers.

Integral Embassament de Susqueda en kayak (2 dies)

Recorregut dividit en dues etapes, la ruta en kayak comença a la capçalera de l’embassament, i ressegueix durant 25 quilometres el recorregut total de l’embassament. Susqueda es un embassament de molt difícil accés i això ha fet que conservi el seu estat salvatge que podreu comprovar durant tot el recorregut. Primera etapa: Sau – Sant Martí de Queròs En aquesta primera etapa, navegareu per la desembocadura de la riera major, la Costa de Sellabona, el Meandre de Salibercs i les vores del turó el Malsopar. La jornada finalitza al costat de l’ermita de Sant Martí de Queròs on fareu nit per. L’ermita de Queròs va quedar aïllada al costat nord de l’embassament després de la construcció de la presa i a diferencia de Sau aquesta no es va quedar anegada sota les aigües. Segona etapa: Sant Martí de Queròs – Presa de Susqueda Iniciareu la ruta després d’un esmorzar de camp, per fer la part mes llarga de tot el recorregut. Costes del Quer, Meandre dels Morers, i les raconades de la Muntada i dels de Rupit. La travessa finalitza a prop de la presa de Susqueda, on ens espera el transfer per fer la tornada a Sau.
2 a 3 persones

140 €/pers.

4 a 8 persones

120 €/pers.

El preu de l’activitat inclou: Transfers d’anada i tornada, guiatge, tot el material per fer l’activitat, esmorzar i dinar de camp de la segona etapa. Cal portar sac de dormir i sopar. Per realitzar aquest sortida es requereix bona condició fisica. Aquesta activitat es realitza de Maig a Octubre. Activitat sotmesa al nivell de l’embassament
Cursos d’iniciació en kayak a l’embassament. (3 o 6 hores)
Si el que voleu és aprofundir en la navegació en kayak, el què necessiteu és fer un curs d’iniciació. AQUATERRACLUB t’ofereix dues opcions: un curs de 3 hores per iniciar-te ràpidament, o bé un curs de 6 hores per adquirir coneixements més avançats sobre la tècnica i el control de l’embarcació
3 Hores
 6 hores
1-2 persones
3-4 persones
5-9 persones
85€/pers.
65€/pers.
55€/pers.

1-2 persones
3-4 persones
5-9 persones

150 €/pers.
110 €/pers.
85 €/pers.
Excursió en kayak a la Costa Brava  Lloret – Cala Morisca (3 hores)
L’excursió comença a la nostra base de la platja de Lloret de Mar i recorrerem les Cales de Els Frares, Cala Trons, Cala Gran, Cala Canyelles fins arribar a la Cala Morisca un racò paradisíac al bell mig de la Costa Brava.
4 a 10 persones
45 €/pers.
Preus indicats per persona. Cal fer reserva per realitzar qualsevol d’aquestes activitats.

 

 
SEGWAY
Vine a provar els nous Segways tot terreny.
Vehicles ecològics, intuïtius i divertits.
KAYAK
Us oferim cursos, passejos i excursions en kayak.
AQUASLIDER
Nova activitat per navegar al vostre aire.
 
PADDLE
SURF

Nova activitat.
Informeu-vos i reserveu.
PACKS MULTIAVENTURA
Combina dues o més activitats.
Informeu-vos i reserveu.
PROGRAMA "ACTIVITATS PER EMPORTAR"
Programa dissenyat a mida per portar les nostres activitats allà on sigueu.
 

Condicions de contractació d'activitats - Condicions de pagament
Aquaterra Club C/ Santa Maria, 5 - 08519 - Vilanova de Sau - Osona- Tel. 620 762 432 - info@aquaterraclub.com
avis legal
 
Esports d'aventura i activitats d'oci. Segway, kayak, tir amb arc, senderisme, Nòrdic Walking, slackline, excursions, packs amb allotjament, packs multiaventura. Sau, Barcelona, Osona i Ripollès